L’any
2017 Busi Café, SL va fer un salt qualitatiu i quantitatiu en la
seva trajectòria a l’adquirir una nau al Polígon Bufalvent, al
Carrer Ramon Farguell, 44. En aquestes instal·lacions, que disposen
de 1800 metre quadrats, van concentrar la producció, les oficines i
la logística, que fins aquell moment es gestionava des de Santpedor,
a la Carretera Santpedor a Navarcles, Km 4.
Aquestes
noves instal·lacions van permetre a l’empresa seguir la seva
expansió que fins llavors havia estat espectacular, ja que abastien
a països dels cinc continents, encara que la seva major implantació
estava a Espanya i a Portugal.
Curiosament,
malgrat estar localitzada en la Catalunya Central, el seu fort
creixement es va produïr de fora a dintre, és a dir, que primer van
créixer fora de les nostres contrades i després es van anar
consolidant a la Catalunya Central.
Si
comparem aquests sobres amb els anteriors veiem que l’anagrama es
manté inalterable però que, com a novetat, en els dos sobres
apareix la imatge d’una tassa. Mentre el sobre de l’esquerra
manté els mateixos colors, en el de la dreta es fa servir un color
nou, el blau. Malgrat que el contingut de sucre és el mateix (7/8
grams), aquest últim sobre està destinat a acompanyar el cafè
descafeïnat amb l’objectiu d’ajudar a diferenciar millor, en el
moment de servir-lo, les tasses del cafè descafeïnat.
Aquest
any 2018 Busi Café, SL va presentar a la Fira Alimentària de
Barcelona la nova marca Busi-Cafe, que inclou varietats de cafès
d’alta qualitat.
La
marca Busi-Cafe va dirigida als paladars més exigents i completa
l’oferta de cafè de l’empresa, en el segment de gamma alta.
Seguint
la tendència detectada en el consum de diferents països europeus,
els cafès d’aquesta nova marca estan pensats especialment per ser
utilitzats en cafeteres de filtre, amb les que es pot obtenir del
cafè millors aromes i sabors.

A
partir dels sobres veiem que la nova marca transmet una imatge de
qualitat i d’exclusivitat i alhora de tradició, representada pel
molinet de cafè vintage que incorpora.
El
contingut de sucre, en els dos cassos, disminueix a 5 grams, seguint
la tendència internacional a utilitzar cada cop menys sucre degut a
que la qualitat dels cafès ja no el fa tant necessari. L’estotjadora
d’aquests sobres és Bara Ezquerra i els sobres són de paper,
deixant de fer servir el plàstic transparent que és més difícil
d’obrir.
En
l’actualitat la societat Busi Cafe, SL produeix per a les seves
marques: Arabo, Aroma i Busi-Café i, també, dedica part de la seva
producció a abastir càpsules per a marques blanques i càpsules
compatibles.
A
més de les càpsules de cafè també ofereix sobres monodosi,
envasats al buit, de diferents tipus de cafè, càpsules de infusions
(te, camamilla, fruites del bosc...) i de llet i xocolata, màquines
de cafè...
Volem
agrair al Sr. Albert Busoms, Director Comercial de l’empresa, les
seves atencions, els sobres que ha aportat al nostre catàleg i la
informació que ens ha donat, que ens ha permès conèixer millor el
món dels sobres de sucre a les nostres comarques.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada